ÚVOD
Články a zprávy
Zprávy
Aktuality
Dokončení oprav budovy na dětském dopravním hřišti v Kroměříži

Dokončení oprav budovy na dětském dopravním hřišti v Kroměříži

Za finančního přispění z dotačního programu Zlínského kraje na Výstavbu a obnovu dětských dopravních hřišť ve Zlínském kraji mohla státní příspěvková organizace Centrum služeb pro silniční dopravu realizovat opravu budovy na dětském dopravním hřišti v Kroměříži.

Celý projekt započal již v roce 2019, kdy zástupci Zlínského kraje podpořili rozhodnutí Centra služeb pro silniční dopravu zrenovovat zázemí pro výuku dopravní výchovy na dětském dopravním hřišti. Rok 2020 byl věnován přípravám projektové dokumentace a zajištění všech potřebných povolení, které se bez komplikací podařilo získat a pak již nic nebránilo pustit se do dlouho očekávané opravy, která včetně výroby a dalších příprav zabrala téměř celý rok 2021.

V březnu roku 2022 byl vydán kolaudační souhlas a dětské dopravní hřiště, po téměř roční odstávce, tak bude zase od dubna otevřeno dětem ze základních a mateřských škol nejen z Kroměříže, ale i ze všech částí okresu Kroměříž. Hřiště bude využíváno nejen pro výuku dopravní výchovy, ale i pro další vzdělávací aktivity, jak v rámci výuky na základních školách, tak i ve volném čase.

Kategorie zpráv a informací

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

Pravidelné společné kontrolní akce s BALM

Centrum služeb pro silniční dopravu a německý Bundesamt für Logistik un Mobilität prohlubují…

CSPSD se transformuje na INSID

Ve středu 29. května uspořádalo Ministerstvo dopravy setkání s novináři, na kterém ministr dopravy…

Autobusem na letní dovolenou

Těsně před začátkem turistické sezóny se mění některé podmínky pro řidiče v příležitostné osobní…

Manipulací neubývá

Bezpečnost tachografů se za dobu jejich používání výrazně posunula. Na druhou stranu se ale…