ÚVOD
Články a zprávy
Zprávy
Aktuality
Nové školení pro úřady obcí s rozšířenou působností

Nové školení pro úřady obcí s rozšířenou působností

V návaznosti na dopis Ministerstva dopravy připravilo oddělení vzdělávání MEJ CSPSD speciální školení k vedení přestupkového řízení s řidičem, který je podezřelý ze spáchání přestupků podle zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě.

Školení je zaměřeno na kontrolu dodržování podmínek nezbytných pro vedení záznamu řidiče a dodržování takzvaných sociálních předpisů v dopravě. Velká část školení bude věnována analýze datových souborů z vozidla a karty řidiče, seznámíme Vás i s běžnou praxí při podvádění ze strany řidičů a dopravců a také s odhalováním podvodů při silničních kontrolách.

Školení je vhodné i pro ty úřady, kde se dosud podobná závažná porušení předpisů neřešila a kde ještě není k dispozici vhodné softwarové vybavení. V případě zájmu můžeme pro absolventy základní části připravit pokračování.

Jsme si vědomi poměrně velkého rozsahu problematiky a proto jsme se rozhodli, že školení bude probíhat výhradně prezenční formou a to v objektu CSPSD v Pardubicích, Smilova 317. Prosíme zájemce, aby se hlásili prostřednictvím e-mailu v příloze.

Termín a další údaje ke školení najdete zde. Podle obsazení kurzu a aktuální epidemické situace jsme připraveni přidat další termíny. Po přihlášení obdržíte dodatečné informace s upřesněním času a místa konání a dalších podmínek.

Kategorie zpráv a informací

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

Pravidelné společné kontrolní akce s BALM

Centrum služeb pro silniční dopravu a německý Bundesamt für Logistik un Mobilität prohlubují…

CSPSD se transformuje na INSID

Ve středu 29. května uspořádalo Ministerstvo dopravy setkání s novináři, na kterém ministr dopravy…

Autobusem na letní dovolenou

Těsně před začátkem turistické sezóny se mění některé podmínky pro řidiče v příležitostné osobní…

Manipulací neubývá

Bezpečnost tachografů se za dobu jejich používání výrazně posunula. Na druhou stranu se ale…